Freelance storyteller

Een goed geschreven en vlotte tekst is één ding. Een tekst die eruit springt en blijft plakken, da's een ander paar mouwen. Om jouw tekst eruit te laten springen, is storytelling een veel gebruikte en geliefde techniek.

Benieuwd naar het volledige verhaal?

Een verhaal dat blijft plakken?

Ik schrijf een verhaal dat jouw doelpubliek betrekt, hen het volledige plaatje laat zien en iets bij hen oproept. Kortom: een verhaal dat onderscheidend en onvergetelijk is.

Stap 1. Jij vertelt

Of je laat je teamleden vertellen! Ik wil de ins en outs van jouw onderneming ontdekken. Zo kan ik de spirit van jouw bedrijf in de spotlights zetten.

Stap 2. Ik bedenk

Hoe kunnen we jouw verhaal op de juiste manier naar buiten brengen? Om die vraag te beantwoorden, teken ik de krijtlijnen ervan uit.

Stap 3. Ik schrijf

Storytelling is één ding, schrijven is een ander paar mouwen. Als freelance copywriter schrijf ik jouw verhaal uit met de juiste toon en woorden.

Wil jij het verschil maken met een straf en activerend verhaal dat tot in de puntjes klopt?

Hallo, ik ben Jenthe Blockx

En ik ga op zoek naar allerhande insteken die jouw onderneming op een unieke manier naar buiten brengen. De juiste insteek giet ik in een verhaal dat past bij je onderneming, blijft plakken bij je doelpubliek en je imago versterkt.


Ervaring in (bijna) alle sectoren

Zowel voor B2B- als voor B2C-klanten


Uitgebreide digitale marketingkennis