Aangenaam, ik ben Jenthe

En ooit was ik er zeker van dat ik later met de ijskar zou rondrijden, strips zou tekenen of romans ging schrijven. Die plannen draaiden anders uit dan verwacht.

Gelukkig maar!

image

Een Kempenzoon in de stad van Tomorrowland

Als er t-shirts bestonden met "Turnhout 4 life" op, dan droeg ik nooit nog een andere t-shirt. Een kleine 30 jaar geleden werd ik namelijk in die zelfverklaarde hoofdstad der Kempen geboren. Toch verliet ik de Kempen een tijdje geleden en verhuisde ik naar Boom."Wat de liefde al niet met ne mens doet", om het met de wijze woorden van ons bomma te zeggen.
Jenthe in cijfers

2 Kinderen

Een zoon en een dochter die nét geen 2 jaar schelen.

+140 klanten

De afgelopen 5 jaar hielp ik héél veel klanten vooruit.

120 bieren

Volgens Untappd vergaarde ik al heel wat bierkennis.
image
... en ontelbare verhalen

Als er één ding is dat me écht bezig houdt, dan zijn het sterke verhalen. Mijn jeugdjaren werden gevuld met de belevenissen van de familie Kiekeboe, en tijdens mijn tienerjaren ontdekte ik de werelden van Ethan Hunt en James Bond. En als ik over die twee begin, hou me dan maar tegen. Vooral wanneer ik beweer dat Mission: Impossible - Fallout & Casino Royale de "beste films aller tijden" zijn.

De nieuwe Spielberg of Hergé word ik waarschijnlijk nooit, daar heb ik me al bij neergelegd. Maar dankzij mijn passie voor verhalen kwam ik terecht in de wereld van (digital) copywriting & zoekmachinemarketing.

En zo geschiedde.

Enkele straffe klanten

De afgelopen jaren werkte ik voor grensverleggende start-ups, KMO's met groeipotentieel en sterke merken.

  • brand
  • brand
  • brand
  • brandBenieuwd naar mijn volledige portfolio?